Brainstorm sessies

Heb je er behoefte aan om jouw onderneming, product of dienst eens kritisch onder de loep te nemen? Zijn jouw doelen nog concreet en haalbaar en in hoeverre heb jij grip op de markt die constant verandert? Welk signaal geef je af en waar ligt de verbeterslag? ´Anders denken’ helpt hierbij. Het neerzetten van jouw onderneming, product of dienst als ´merk´ komt in deze sessie ook uitgebreid aan de orde. Je krijgt handige tips die jouw identiteit en doel(en) op scherp zetten.


Een brainstormsessie is: 2,5 uur samen nadenken en besluiten nemen over Mindset, Strategie of Opmerkelijk Product (3 letters uit het woord STORM). Deze onderwerpen zijn van belang voor het slagen van jouw bedrijf, product of dienst. De brainstormsessies leveren verrassende resultaten op! De kosten zijn € 250,- per sessie exclusief BTW. Een beknopte samenvatting van de sessie met conclusies en aanbevelingen is inbegrepen.‘Sommige mensen geloven dat je alleen met geld, geld kunt maken.
Maar mijn stelling is: als je creativiteit op de juiste manier inzet, kun je jouw omzet vergroten’. Onderstaande sessies zijn mogelijk: 

(M) Mindset
(S) Strategie
(O) Opmerkelijk product
Ga naar de submenu’s voor de info en aanmelding.

Enkele reacties van eerder gehouden brainstormsessies:

Hans heeft mij geholpen om mijn communicatie als zelfstandig professional meer strategisch en marktgericht te maken: inspirerend, inlevend, innovatief… aanrader!
Robert Teune, consultant, trainer, coach bij Diversologisch.nl

“Hans heeft voor ons accountantskantoor een brainstormsessie gedaan. We hebben hier veel aan gehad aangezien Hans met verrassende ideeën komt, maar bij de uitwerking ook rekening houdt met je eigen idee. Ik kan Hans van harte aanbevelen, zeker zijn enthousiaste brainstorm sessies.”
Brigitte van der Torre, Van der Torre & Verhoeff Accountants B.V, Rotterdam.

“Ik heb Hans verschillende keren meegemaakt in een brainstormsessie. Kenmerkend voor zijn werkwijze is dat hij de juiste snaar weet te raken. Hij koppelt direct terug in heldere strategieën en inspirerende voorbeelden. Hans luistert goed en is er scherp op of jij ook nog naar jezelf luistert. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Een brainstormsessie met Hans zorgt ervoor dat je zin krijgt om te ondernemen en om daarin je eigen koers te volgen.” Yvette van der AA, Boekoebel, Beeldtaal in bedrijf, Meppel.

Trainer: Hans Kleijer

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s